Seksikeinut

 

Seksikeinu - paranna seksielämää

Voit nauttia monista hyödyistä kun käytät seksikeinua. Seksikeinu sopii myös ylipainoisille jolloin seksi voi tuntua epämukavalta, sillä tunnet olosi painottomaksi ja seksikeinu tekee seksistä erittäin miellyttävää. Seksikeinu auttaa ottamaan paineita pois nivelistä joten jos olet kärsinyt esimerkiksi nilkkavaurion, voi seksikeinu auttaa tekemään seksistä mukavempaa. Seksikeinu sopii myös aivan terveelle ihmisille, sillä se voi tarjota hurjia seksikokemuksia pareille ja tuoda piristettä seksielämään.

Keinut ovat usein enimmäkseen esiasennettuja eikä niissä tarvita paljon taitoa. Tyypillisesti seksikeinun mukava tulevat ohjeet joista on helppo laittaa seksikeinu toimintakuntoisesksi. tuotteesta riippuen niissä on myös usein erittäin hyvät säätöhihnat, jolloin keinuminen onnistuu koosta riippumatta.

Seksikeinu usein valmistetaan korkealuokkaisesta mukavasta ja erittäin tukevasta materiaalista, kuten nahasta tai punotusta nylon remmistä.

Seksikeinu on niin erittäin nautinnollinen kokemus kumppanin kanssa tai ihan itse. Voit kokeilla seksikeinua myös hankalissa ja epätavallisissa asennooissa, sillä se voi tarjota sinulle aivan uuden näkökulman. Seksikeinu tekee seksistä vaivatonta jolloin voit keskittyä seksuaaliseen nautintoon ja partneriisi.

Keinu avaa sinulle oven liikkuvuuden maailmaan minimaalisella rasituksella.

Seksikeinu - mahdolliset asennot

 

Mahdollisuudet käyttää seksikeinua eri lailla ovat loputtomat! Alla on muutamia ideoita, mutta voit päästää mielikuvituksesi valloilleen ja keksiä lisää.

* Nainen istuu keinussa ja mies seisoo hänen edessään. Yhdynnän aikana hän siirtyy hänen edestakaisin pitkin hänen penistä

* Mies istuu tuolissa. Nainen istuu keinu suoraan hänen yläpuolellaan ja laskeutuu edes takas peniksen päälle.

* Nainen makaa keinussa katse alaspäin, ja mies liikuttelee takaapäin edes ja takas.

* Naien koukistaa polvet rintaansa ja mies liikuttelee häntä edestä.

* Suuseksi - mies istuu keinu ja naisen pitää hänen reidet levällään liikkuttaen häntä eteenpäin ja taaksepäin antaen samalla suuseksiä.

* Suullinen "69" seksi - Seksikeinu kiinnitetään sängyn yläpuolelle ja toinen makaa sängyllä, samalla kun toinen makaa keinussa toisinpäin muodostaen 69 asennon.

Kiinnostuitko ? Hanki seksikeinu netistä

 

Katso täältä; Seksilelut netistä